اخبار

نشست ریاست و معاونت مرکز نوآوری بین المللی یاس با جناب دکتر علی سعدآبادی ریاست مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

 نشست مدیر عامل و معاون مرکز نوآوری بین المللی یاس با جناب دکتر علی سعدآبادی ریاست مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد.

موضوع این جلسه در راستای هم افزایی جهت صادرات دانش بنیان به کمک دانشجویان خارجی دانشگاه اهل بیت علیهم السلام که یکی از پتانسیل های به القوه مرکز نوآوری بین المللی یاس هستند، شکل گرفت.

طی این جلسه جناب دکتر منصور حکیم الهی مدیرعامل مرکز نوآوری بین المللی یاس ابتدا به معرفی کلی از مرکز نوآوری بین المللی یاس پرداختند و سپس به نیاز دانشجویان خارجی در حال تحصیل در دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام برای به کار گیری در شرکت ها پس از اتمام تحصیلاتشان پرداختند.

ایشان در این جلسه اظهار داشتند:(( بیش از 100 هزار دانشجوی خارجی هر ساله وارد دانشگاه های ایران میشوند، فرض کنید هزینه هر دانشجو هرسال معادل 1000 یورو باشد که این رقم در بازه 100 هزار دانشجو چیزی حدود 100 میلیون یورو می باشد که در برگشت این هزینه باید تامل صورت بگیرد.

همچنین براساس پایش های انجام گرفته این نکته قابل ذکر است که در پایان تحصیلات دانشجویان، چیزی حدود 10 درصد این دانشجویان مشغول به کار متناسب با رشته تحصیلی خود، میشوند و مابقی به شغل های خرد روی می آورند.

مرکز نوآوری بین المللی یاس با دارا بودن بیش از 15 شرکت مستقر، در این راستا اقداماتی انجام داده است که برای مثال راه اندازی اپلیکیشن طاقچه ((مطالعه کتاب)) در کشور پاکستان به کمک دانشجویان پاکستانی در حال تحصیل در دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام می توان اشاره کرد.

قابل ذکر است  این دانشجویان پس از فارق التحصیلی با بازگشت به کشور خود سهام دار شعبه طاقچه ((اپلیکشن مطالعه کتاب)) در کشور پاکستان خواهند بود.

ایشان همچنین اظهار داشتند:(( ما امیدواریم در این راستا بتوانیم با پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی همکاری های لازم را داشته باشیم.))

در ادامه جلسه جناب آقای دکتر سعد آبادی به معرفی کوتاهی از پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی پرداختند.

ایشان اظهار داشتند:(( در دانشگاه شهید بهشتی، در حوزه علم و فناوری 3 مجموعه را دارا می باشیم، شامل پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی که جز یکی از برترین پارک های علم و فناوری کشور است ،مرکز رشد را دارا می باشیم که یکی از قدیمی ترین مراکز نوآوری کشور با قدمت 20 ساله می باشد، بیشتر شرکت های مستقر در دانشگاه شهید بهشتی نیز در مرکز رشد دانشگاه مستقر هستند.  اولین مرکز نواوری که در دانشگاه تاسیس شد مرکز نوآوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه بود که در حال حاضر در حال برگزاری یکسری استارت آپ ها هستندکه به طور مثال می توان به استارت آپ دیزاین که در حوزه AR و Farniture در حال فعالیت است اشاره کرد به این صورت که برای طراحی داخلی وسایل خانه یک طراحی 3 بعدی در اختیار شما قرار می دهند تا از سفارشات خود مطمئن شوید.

نکته قابل توجه این است که در حوزه صادرات، ایت مجموعه می تواند رابطه خوبی با مرکز نوآوری بین المللی یاس داشته باشد.

ایشان در ادامه به پتانسیل های موجود در دانشگاه شهید بهشتی پرداختند.و در صحبت هایشان اظهار داشتند:((در دانشگاه شهید بهشتی حدود 250 شرکت در حال فعالیت هستند که از این تعداد، 50 شرکت دانش بنیان، 30 طراح و 11 شرکت شتاب دهنده هستند.

در حیطه نوآوری اجتماعی که تخصص بنده است اینگونه پیش میرویم که مشکل اجتماعی را شناسایی میکنیم و به سمت حل این مشکل به شیوه نوآورانه پیش میرویم.

که در این راستا مرکز نوآوری اجتماعی سلام را راه اندازی نمودیم.

مورد بعدی در این حوزه صندوق نوآوری اجتماعی است که تاسیس کردیم .

از سهام داران این صندوق میتوان به سلام ، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بنیاد احسان برکت،ستاد اجرایی و…اشاره کرد در این حیطه بنده در نظر دارم با مرکز نوآوری بین المللی یاس در صندوق نوآوری اجتماعی در بحث ایده های اجتماعی و تحصیلات و منابع مالی بتوانیم با یکدیگر همکاری مشترک داشته باشیم .

در مجموعه سلام هم در هر زمینه ای مرکز نوآوری بین المللی یاس در نطر دارد کار مشترک با پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی داشته باشد، بنده و مجموعه در خدمت شما خواهیم بود.))

در ادامه جلسه قرار بر این شد که مرکز نوآوری بین المللی یاس با پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی صندوق مشترک در حوزه بین الملل داشته باشند و همکاری بین الملل خود را از این طریق پیش ببرند.

و مورد بعدی که مورد تائید 2 طرف قرار گرفت معرفی 3 شرکت از جمله سلام به مرکز نوآوری بین المللی یاس برای شروع هاری مشترک در زمینه بین الملل بود.

در ادامه مدیرعامل و معاونت مرکز نواوری بین المللی یاس به همراه دکتر سعدآبادی به بازدید از شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی پرداختند. و در این راستا با شرکت های مختلفی از جمله آکادمی دریایی سیراف که اولین آکادمی تخصصی صنعت دریایی و دریانوردی  در حوزه مدیریت کسب و کار در منطقه خاور میانه و آسیا مرکزی هستند، دیدار و در زمینه همکاری بین الملل به گقت و گو پرداختند.در پایان مدیرعامل مرکز نوآوری بین المللی یاس از جناب دکتر سعدآبادی دهوت به عمل آوردند که با حضور در مرکز نوآوری بین المللی یاس از شرکت های مستقر در این مرکز دیدار به عمل آورند و نیز در مورد صنذوق مشترک و ثبت توافق نامه با یکدیگر به گفت و گو بپردازند. 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *